Hoge kwaliteit Frames, Omkasting en Doeken voor uw markiezen

Alles 100% voor u gefabriceerd in Nederland

Alle markiezen van de MarkiezenExpert worden standaard geleverd met Red Ceder omkasting en Grenen frame en in de door u gewenste kleur geschilderd. Het hout van Red Cedar bevat conserverende olieachtige stoffen. Deze stoffen maken het hout zeer bestand tegen schimmels, bacteriën, houtworm, boktorren en zelfs termieten. Red Ceder is bovendien zeer vormvast. Waar u andere soorten hout na verloop van jaren bol en hol ziet trekken is dat bij Red Ceder niet het geval.

Alle markiezen worden voorzien van eersteklas markiezendoek van Tibelly. Tibelly zonwering- en screenstoffen leven lang, behouden hun vorm en kleur en levert u de perfecte bescherming tegen directe zonnestralen.

MarkiezenExpert.nl maakt uitsluitend gebruik van RVS bevestigingsmateriaal, om corrosie te voorkomen.

MarkiezenExpert.nl rekent géén meerprijs voor afwijkende kleuren biesband, siernagels of koord en koordkikkers, in tegenstelling tot andere zonweringbedrijven.

https://www.markiezenexpert.nl/wp-content/uploads/2019/12/Untitled-design-13.png

Markiezen plaatsen

Wij leveren en monteren markiezen bij bedrijven en particulieren in heel Nederland. Onze markiezen worden in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze gemaakt waarbij wij in het bijzonder letten op detail en afwerking. We hebben een ruim aanbod aan kleuren en motieven en ook belettering of bedrukking met uw logo is mogelijk

Kwalitatief hoogwaardige markiezen, gefabriceerd in eigen fabriek.

Contact Opnemen

Hulswitweg 22, 2031 BG, Haarlem
Open chat
Powered by