Markiezen op maat voor u gemaakt

Alles 100% voor u gefabriceerd in Nederland

Zonwering met sfeervolle uitstraling, dat zijn de markiezen van MarkiezenExpert. Optimale bescherming tegen hinderlijke zonnestralen en warmte. MarkiezenExpert biedt u de mooiste markiezen van Nederland, alles uit eigen fabriek. Gaat u voor stijlvol en rustig, of toch voor fris en speels? Er zijn vele combinaties mogelijk. Kijk op deze pagina wat de mogelijkheden zijn kies uw model en vraag vrijblijvend een offerte aan. Op de markiezen van MarkiezenExpert.nl zit een levertijd van hooguit 4 weken. Betaling geschiedt pas bij oplevering. En de garantie is minimaal 5 jaar.

Red Ceder Hardhout omkasting FSC
Grenen frame FSC
Levering binnen 4 weken
Kwalitatief hoogwaardige doeken
100% made in Holland
Wij leveren ook maatwerk markiezen
Bedrukking is mogelijk

Markiezen ExpertVerschillen soorten Markiezen

Markiezen zijn er in vele modellen. In de meeste gevallen zal het zogenaamde standaard model voldoen. Wanneer echter in verband met de doorloophoogte een standaard markies bestaande uit vijf of zes slagen niet mogelijk is, dan kan men het zogenaamde pet- of klapmodel kiezen. Deze modellen zijn bij uitstek geschikt voor terrassen en etalages waar een doorloophoogte van 2.10 meter gevrijwaard moet blijven.

https://www.markiezenexpert.nl/wp-content/uploads/2020/04/20200409_110003_0000.png
STANDAARDMODEL
Het meest toegepaste model markies. In de meeste situaties is het standaard markies model prima geschikt. Het standaard model markies draagt bij aan een luxe uitstraling
https://www.markiezenexpert.nl/wp-content/uploads/2020/02/Michael-John-Bobak-9.png
PETMODEL
De speelse variant op de standaard markies. De petmodel markiezen zijn uitermate geschikt indien een vrije doorloop noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld bij winkels.
https://www.markiezenexpert.nl/wp-content/uploads/2020/02/Michael-John-Bobak-10.png
KLAPMODEL
Het klapmodel wordt vaak toegepast in situaties waar mensen onder de markies door moeten kunnen lopen. Het MarkiezenExpert kapmodel markies is ideaal voor woningen, galerijen, winkels en horeca.

MarkiezenExpertStel uw eigen Markiezen samen

Markiezen worden standaard geleverd met een hardhouten (Red Ceder) omkasting en Grenen frame in de door u gewenste kleur geschilderd. Alle markiezen worden voorzien van eersteklas markiezendoek en MarkiezenExpert.nl maakt uitsluitend gebruik van RVS bevestigingsmateriaal, om corrosie te voorkomen.

DOEKEN
Geef uw woning meer uitstraling met een Tibelly zonweringdoek en kies een doek dat aansluit bij uw wensen. Wij maken voor onze markiezen uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige doeken.
BEDIENING
Elektrisch bedieningen of zon- en windmeters installeren is voor ons geen enkel probleem. We gebruiken voor de bediening van uw markiezen uitsluitend kwaliteitsproducten van SOMFY.
AFWERKING
U kiest zelf de afwerking die past bij uw smaak, wij kunnen u hierin adviseren. MarkiezenExpert.nl rekent géén meerprijs voor afwijkende kleuren biesband, siernagels, koord en koordkikkers, in tegenstelling tot andere zonweringbedrijven.
https://www.markiezenexpert.nl/wp-content/uploads/2019/12/Untitled-design-13.png

Markiezen plaatsen

Wij leveren en monteren markiezen bij bedrijven en particulieren in heel Nederland. Onze markiezen worden in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze gemaakt waarbij wij in het bijzonder letten op detail en afwerking. We hebben een ruim aanbod aan kleuren en motieven en ook belettering of bedrukking met uw logo is mogelijk

Kwalitatief hoogwaardige markiezen, gefabriceerd in eigen fabriek.

Contact Opnemen

Hulswitweg 22, 2031 BG, Haarlem
Open chat
Powered by